Gyalogosbejáró kapukeret

Cikkszám: SZFGYU1
Gyalogosbejáró kapukeret
Gyalogosbejáró kapukeret
Cikkszám: SZFGYU1
45 000 Ft

INFORMÁCIÓK
Gyalogos bejáró kialakított zártokkal, állítható zsanérokkal ellátva.

Választható méretek (szélesség x magasság)
900 mm x 1500 mm
900 mm x 1600 mm
900 mm x 1700 mm
900 mm x 1800 mm

Egyéb méretek
Keret: 40 mm x 40 mm x 2 mm

 

Várható szállítás

Kb. 8 hét

 

HORGANYZÁS (választható)
Termékeinket igény szerint horganyzott felületkezeléssel is kérheti. Ebben az esetben a várható gyártási- és szállítási idő körülbelül 2 héttel hosszabbodik.

Horganyzott felületkezelésnél a szerkezeteket technikai furatokkal szükséges ellátni, ám azok alig látható helyeken kerülnek elhelyezésre, így nem jelentenek esztétikai problémát.


Miért jó a horganyzás?
“A tűzihorganyzott acélszerkezetek évtizedeken keresztül ellenállnak a korróziónak, hibátlan állapotúak maradnak. Ez egy egyszeri nagyobb költséget igénylő felületvédelem, amely néhány éven belül megtérül, és gazdaságosabb, mint a festés. A tűzihorganyzás önmagában is rendkívül ellenálló, azonban ha még egy festékréteg is felhordásra kerül, a kettős védelem szinte örökké tart. A horganyréteg védi a festékréteget a felhólyagosodástól, felválástól, miközben a festékréteg védi a horganyfelületet a lassú korróziótól.” (Forrás: Wikipédia)

 

ZÁR
A gyalogos bejárók esetében az alapár magában foglalja a zárszerkezet helyének kialakítását.
A zárbetét azonban nem tartozéka a kapuknak, azt külön tudja megrendelni a webáruházból.

 

AZ ÁLLÍTHATÓ ZSANÉR ELŐNYEI

- A hőmérsékletváltozás hatására nyáron a gyalogos bejáró anyaga kitágul, míg télen összehúzódik, ami a gyalogos bejáró és az oszlopok közötti távolság változását okozza. Az állítható zsanér segítségével elkerülhető, hogy az elemek között túl nagy rés keletkezzen, vagy éppen szoruljon a kapu.

- Amennyiben a telepítés során az oszlopok nem a megfelelő távolságra kerülnek elhelyezésre, az állítható zsanérral ez a pontatlanság korrigálható.

A zsanér segítségével maximum 3 cm-t lehet korrigálni.

 

TELEPÍTÉS
A termékek szakszerű telepítése a megrendelő feladata.
Amennyiben a gyalogos bejáró telepítése során az általunk forgalmazott oszlopokat használja, abban az esetben a két oszlopot a kapu méretéhez képest +9 cm távolságra helyezze el egymástól.

 

Magasság:
Felületkezelés: